Пастьоризатор

Пастьоризатор

 Flù 70

Пастьоризатори за сладоледени салони, линия Flù от Innova

Четирите скорости на въртене на бъркалката, възможността за настройка на температурата, перфектното управление на товарните средства и електронен контрол според собствените нужди, правят Flù 70 професионален и изключително гъвкав продукт.

Структурата на Flù 70 е изработена изцяло от неръждаема стомана AISI 304, предназначена за храна, със самоносеща рамка с голяма дебелина, но с компактни размери.

1 – Системата A + на Flù 70 модулира охлаждащия капацитет във връзка с различните нужди на фазите на пастьоризация, охлаждане и консервация, осигурявайки големи икономии на енергия.

2- Една проста и интуитивна клавиатура позволява бързо програмиране на Flù 70, настройване на температурата до 90 ° и две отделни програми за пълно натоварване (до 70 литра) и половината натоварване.

Механизмът Flù 70 се управлява от електронна система за управление, която постоянно следи операцията: това означава по-малко поддръжка и по-голяма продължителност на машината.

4 – С Flù 70 цикълът на пастьоризация става много бърз благодарение на използването на електрически съпротивления с висока устойчивост и на четирите скорости на въртене на бъркалката.

5- Затварящият капак на резервоара за пастьоризация Flù 70 може бързо да се освободи без използване на инструменти, за да се осигури бързо и лесно измиване и да се гарантира пълна хигиена.

6- Системата за дистанционно управление (RCS) свързва Flù 70 с обслужващата мрежа Innova, която може да преглежда и контролира настройката на всички функции в реално време.

Innova_Flu-System-T_it

MacPan

BioGelard