Tag: бази за плодови сладоледи

Стабилизираща база за плодови сладоледи FrescaFrutta 50 F SenzaDerivatiLatte

Стабилизираща база за плодови сладоледи FrescaFrutta 50 F SenzaDerivatiLatte  ,база за производство на плодови сладоледи   със студен  метод ,без лактоза. Вложение 50 грама на литър вода.

Стабилизираща база за сладолед Neutro Frutta Dan

Стабилизираща база за сладолед Neutro Frutta Dan ,микс от стабилизатори и емулгатори за производство на сладолед  с плодове чрез студен или топъл метод.Вложение между 4 -5 грама на литър смес.